FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
calzedonia galeria Gdzie w W-wie: Sklepy Calzedonia (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: calzedonia galeria Gdzie w W-wie: Sklepy Calzedonia
aquarium666 (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
calzedonia galeria Gdzie w W-wie: Sklepy Calzedonia  
Witam, Szukam w W-wie sklepów firmy Calzedonia (stroje k?pielowe i takie tam). Moja lepsza po?owa zamieszkuj?ca w Poznaniu znalaz?a w takim sklepie TEN JEDYNY I NIEPOWTARZALNY strój k?pielowy. Jak na nieszcz??cie nie by?o jej rozmiaru i niestety obowi?zek znalezienia go spad? na mnie. A odmówi? strach, bo co? takiego jej si? ?wieci w oczach, ?e ... no sami wiecie. Pomó?cie prosz?. Darek

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
bo co? takiego jej si? ?wieci w oczach, ?e ... no sami wiecie. Pomó?cie prosz?. Darek Chyba jest na Senatorskiej od bankowego jakies 150 metrów

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Beth Winter (Gość)
Data urodzin:
Witam, Szukam w W-wie sklepów firmy Calzedonia (stroje k?pielowe i takie tam). Moja lepsza po?owa zamieszkuj?ca w Poznaniu znalaz?a w takim sklepie TEN JEDYNY I NIEPOWTARZALNY strój k?pielowy. Jak na nieszcz??cie nie by?o jej rozmiaru i niestety obowi?zek znalezienia go spad? na mnie. A odmówi? strach, bo co? takiego jej si? ?wieci w oczach, ?e ... no sami wiecie. Pomó?cie prosz?. Na Chmielnej na przeciwko Atlanticu, troche bardziej w strone Nowego Swiatu. I zostales zle poinformowany, specjalizuja sie w rajstopach i skarpetkach, wiec sie nie przestrasz ^_^

Karolina (Gość)
Data urodzin:
Na Chmielnej na przeciwko Atlanticu, troche bardziej w strone Nowego Swiatu. I zostales zle poinformowany, specjalizuja sie w rajstopach i skarpetkach, wiec sie nie przestrasz ^_^

Na Chmielnej na przeciwko Atlanticu, troche bardziej w strone Nowego Swiatu. I zostales zle poinformowany, specjalizuja sie w rajstopach i skarpetkach, wiec sie nie przestrasz ^_^  Niestety - w lecie asortyment si? zmienia i rajstopy, po?czochy i skarpetki  s? tylko uboczn? dzia?k? dzia?alno?ci.

Beth Winter (Gość)
Data urodzin:
Na Chmielnej na przeciwko Atlanticu, troche bardziej w strone Nowego Swiatu. I zostales zle poinformowany, specjalizuja sie w rajstopach i skarpetkach, wiec sie nie przestrasz ^_^  Niestety - w lecie asortyment si? zmienia i rajstopy, po?czochy i skarpetki  s? tylko uboczn? dzia?k? dzia?alno?ci. Mozliwe - ja tam chodze z kolezanka szalejaca za rajstopami, a ona w lecie wyjezdza. Nie chodzilo mi o to, ze nie ma kostiumow, tylko ze jak tam bylam, to pierwsze 5 metrow od wyjscia byly same rajstopy i pokrewne, wiec zeby przypadkiem nie wyszedl stwierdziwszy, ze musial pomylic sklep.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team