FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
hugo boss soul Róznice w zapachu pomi?dzy orygina?em a podrabianymi perfumami... (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: hugo boss soul Róznice w zapachu pomi?dzy orygina?em a podrabianymi perfumami...
Piotr (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
hugo boss soul Róznice w zapachu pomi?dzy orygina?em a podrabianymi perfumami...  
Witam, Z tego co przeczyta?em w achiwum wszystkie peny 8ml i 15ml sa podrabiane, no prawie wszystkie. Jak ktos ma w ofercie ponad 100 zapachow to sprawa jest raczej jasna To ze zapachy podrabiane sa mniej trwalsze itp. to tez juz jest oczywiste, ale ciekawi mnie na ile podrabiany zapach jest podobny do oryginalnego? Czy ma sens kupowania podrabianych penow w celu zapoznania/oswojenia sie z zapachem w celu pozniejszego zakupu orygina?u?

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Beth Winter (Gość)
Data urodzin:
hugo boss soul Róznice w zapachu pomi?dzy orygina?em a podrabianymi perfumami...  
Witam, Z tego co przeczyta?em w achiwum wszystkie peny 8ml i 15ml sa podrabiane, no prawie wszystkie. Jak ktos ma w ofercie ponad 100 zapachow to sprawa jest raczej jasna To ze zapachy podrabiane sa mniej trwalsze itp. to tez juz jest oczywiste, ale ciekawi mnie na ile podrabiany zapach jest podobny do oryginalnego? Czy ma sens kupowania podrabianych penow w celu zapoznania/oswojenia sie z zapachem w celu pozniejszego zakupu orygina?u? Raczej polecalabym zaopatrzenie sie w probke albo po prostu wycieczke do drogerii i popsikanie sie danym zapachem. Podroby zazwyczaj maja tylko jedna, pierwsza nute - oryginalne po pewnym czasie dostosowuja sie do skory i zmieniaja zapach, ujawniajac dwie glebsze nuty. Po co wyrzucac pieniadze w bloto?

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Piotr (Gość)
Data urodzin:

To ze zapachy podrabiane sa mniej trwalsze itp. to tez juz jest oczywiste, ale ciekawi mnie na ile podrabiany zapach jest podobny do oryginalnego? Czy ma sens kupowania podrabianych penow w celu zapoznania/oswojenia sie z zapachem w celu pozniejszego zakupu orygina?u? Raczej polecalabym zaopatrzenie sie w probke albo po prostu wycieczke do drogerii i popsikanie sie danym zapachem. Podroby zazwyczaj maja tylko jedna, pierwsza nute - oryginalne po pewnym czasie dostosowuja sie do skory i zmieniaja zapach, ujawniajac dwie glebsze nuty. Po co wyrzucac pieniadze w bloto?
Jestem facetem i jestem normalny a co za tym idzie jestem uposledzony w takich sprawach W?chanie, rozroznianie i ocena zapachow nie lezy w mojej naturze jakos:/ Tymbardziej jeszcze chodzenie po perfumeriach. Zdanie sie na gust Kobiety to tez srednio udany pomysl, bo wybierzemy cos co Jej sie podoba, a mnie juz nie koniecznie, zwlaszcza jak odzyskam juz w?ch po wizycie w perfumerii Ehh no poprostu ciezko mi wybrac zapach i tyle. Podoba mi sie np. hugo boss soul no ale to jest racej jednen z popularniejszych, a z pewnoscia s? zapachy bardziej nietypowe ktore zapewne by mi sie podobaly

Beth Winter (Gość)
Data urodzin:
To ze zapachy podrabiane sa mniej trwalsze itp. to tez juz jest oczywiste, ale ciekawi mnie na ile podrabiany zapach jest podobny do oryginalnego? Czy ma sens kupowania podrabianych penow w celu zapoznania/oswojenia sie z zapachem w celu pozniejszego zakupu orygina?u? Raczej polecalabym zaopatrzenie sie w probke albo po prostu wycieczke do drogerii i popsikanie sie danym zapachem. Podroby zazwyczaj maja tylko jedna, pierwsza nute - oryginalne po pewnym czasie dostosowuja sie do skory i zmieniaja zapach, ujawniajac dwie glebsze nuty. Po co wyrzucac pieniadze w bloto? Jestem facetem i jestem normalny a co za tym idzie jestem uposledzony w takich sprawach W?chanie, rozroznianie i ocena zapachow nie lezy w mojej naturze jakos:/ Maly hint: wez ze soba do perfumerii troche mielonej kawy w sloiczku, pomoze w reanimacji nosa miedzy zapachami A w ogole najlepsza chyba bedzie taka taktyka - wyslij Kobiete do ~Sephory, powiedz jej, zeby kazala zrobic sobie probki ze wszystkich perfum, jakie jej sie podobaja, i niech naklada jedne dziennie, a ty przez caly dzien bedziesz mogl dany zapach ocenic.

Kruszyzna (Gość)
Data urodzin:
Czy ma sens kupowania podrabianych penow w celu zapoznania/oswojenia sie z zapachem w celu pozniejszego zakupu orygina?u? Z tego, co wyw?cha?am, to nie. Pewnego razu dosta?am do wypróbowania oko?o 50 próbek-podróbek. Zainteresowa?o mnie kilka, a szczególnie Angel. Zapach by? tak diametralnie ró?ny, ?e zniech?ci?o mnie to do dalszych prób. Krusz.

Pewnego pi?knego dnia, a by?(a) to sobota, 16 kwietnia 2005 20:35 u?ytkownik Piotr, s?cz?c kawk?, wyklepa?: Czy ma sens kupowania podrabianych penow w celu zapoznania/oswojenia sie z zapachem w celu pozniejszego zakupu orygina?u? Z tego, co wyw?cha?am, to nie. Pewnego razu dosta?am do wypróbowania oko?o 50 próbek-podróbek. Zainteresowa?o mnie kilka, a szczególnie Angel. Zapach by? tak diametralnie ró?ny, ?e zniech?ci?o mnie to do dalszych prób.
Witam, Trudno jest generalizowa? spraw? podróbek. Bywaj? podróbki nie gorsze od orygina?u i taki których lepiej nie w?cha?. Jako?c podróbek (kopii) zale?y w du?ym stopniu od tego kto te kopie produkowa?. Znam przypadki kiedy kopia by?a wy?ej oceniona od orygina?u i to nie byle jakiego orygina?u ale super znanego. Problem jest w tym ?e ci??ko jest znale?? kopie produkowane przez dobrych wytwórców. Ciekawostk? mo?e by? fakt ?e wi?kszo?? podróbek tych sprzedawanych po 0,9 - 1,2 z?/ml jest sprzedawanych z kosmicznym zyskiem koszt surowców do ich produkcji to 10% ceny. Ciekawa jestem czy gdzie? istnieje ranking podróbek perfum? Pozdrawiam Anna S _________________ www.republika.pl/maseczki

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team