FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
vel bielizna gitarowa kosmetyka (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: vel bielizna gitarowa kosmetyka
tomek(int) (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
vel bielizna gitarowa kosmetyka  
witam! z gitarami stycznosc mam juz dosyc dlugo, kilka przewinelo mi sie przez rece, ale nigdy jeszcze nie stosowalem zadnych srodkow czyszczaco-chroniaco-wsumietoniewiadomoco. mowimy o gitarze elektrycznej. jakie, oprocz czyszczenia i polerowania lakieru korpusu, zastosowania maja plyny roznorakie? pytam powaznie, bo naprawde nie wiem czy taka podstrunnice czysci sie jakos? traktowanie strun szmatka moze im tylko zaszkodzic, wiec nie sadze, zeby takie cos sie praktykowalo reasumujac: jakie srodki dbalosci kosmetycznej o instrument (muzyczny ) kazdy szarpidrut aplikowac powinien? pozdrawiam tomek(int)

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Decybel (Gość)
Data urodzin:
witam! z gitarami stycznosc mam juz dosyc dlugo, kilka przewinelo mi sie przez rece, ale nigdy jeszcze nie stosowalem zadnych srodkow czyszczaco-chroniaco-wsumietoniewiadomoco. mowimy o gitarze elektrycznej. jakie, oprocz czyszczenia i polerowania lakieru korpusu, zastosowania maja plyny roznorakie? pytam powaznie, bo naprawde nie wiem czy taka podstrunnice czysci sie jakos? traktowanie strun szmatka moze im tylko zaszkodzic, wiec nie sadze, zeby takie cos sie praktykowalo reasumujac: jakie srodki dbalosci kosmetycznej o instrument (muzyczny ) kazdy szarpidrut aplikowac powinien? pozdrawiam tomek(int) FastFret albo inny srodek do czyszczenia strun. Stosowac po graniu (sumienni moga tez przed gra ) Przedluza znacznie zywotnosc strun. Pozdro. B.M.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
kyrielejson (Gość)
Data urodzin:

FastFret albo inny srodek do czyszczenia strun. Stosowac po graniu (sumienni moga tez przed gra ) Przedluza znacznie zywotnosc strun. Pozdro. B.M.
eee, od tego zaczynaj? brz?cze? jak nowe, ale sustainu nie przywraca. lepiej taniej i higieniczniej my? r?ce przed graniem.

dekatoni (Gość)
Data urodzin:

reasumujac: jakie srodki dbalosci kosmetycznej o instrument (muzyczny ) kazdy szarpidrut aplikowac powinien?
Jest te? p?yn (na pewno Dunlopa) do polerowania korpusu. a.

Mumin (Gość)
Data urodzin:
reasumujac: jakie srodki dbalosci kosmetycznej o instrument (muzyczny ) kazdy szarpidrut aplikowac powinien? Jest te? p?yn (na pewno Dunlopa) do polerowania korpusu. No i specyfiki ró?nych firm do konserwacji i nas?czania podstrunnic palisandrowych, np. Dunlop 02. Pozdrawiam, Mumin

dekatoni (Gość)
Data urodzin:

No i specyfiki ró?nych firm do konserwacji i nas?czania podstrunnic palisandrowych, np. Dunlop 02.
Hm.... co? takiego by mi si? chyba jeszcze przyda?o. Poszukam Thx za info! Adam

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team