FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
allegro suknie ?lubne Ocena rynku sklepow internetowych..?Prosba o mala opinie i ankiete:) (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: allegro suknie ?lubne Ocena rynku sklepow internetowych..?Prosba o mala opinie i ankiete:)
Marcin (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
allegro suknie ?lubne Ocena rynku sklepow internetowych..?Prosba o mala opinie i ankiete:)  
Witam wszyskich. Mam pare pytan..poniewaz chcialbym otworzyc sklep internetowy z bielizna lub z ksiazkami i tu mam dylemat.Przegladajac ocene wzrostu rynku e-sklepow, polski rynek internetowy zaczyna wysoko isc w gore.Jednak nigdzie nie  moge znalezdz informacji co sie najlepiej sprzedaje na internecie...co jest najbardziej oplacalne i najwazniejsze jaki mniej wiecej mozna uzyskac dochod z takiej sprzedazy.Mam na mysli tu sklep z bielizna lub kasiegarnie internetowa.Lub moze cos jeszcze innego...? Wiec prosba do grupowiczow i mysle ze ciekawy temat na mala Ankiete Jak myslicie co najlepiej sie sprzeda co WY byscie kupili na internecie a czego nie..? Oraz prosba do wlascicieli sklepow internetowych.....(anonimowo oczyscieczy taki e-biznes jest oplacalny?jakie uzyskujecie dochody powiedzmy  miesiecznie?oraz co waszym zadaniem najlepiej sie sprzedaje? Mysle ze te informacje przydadza sie wszystkim zainteresowanym tym kupujacym jak i sprzedajacym POZDRAWIAM SERDECZNIE

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
allegro suknie ?lubne Ocena rynku sklepow internetowych..?Prosba o mala opinie i ankiete:)  
jak i sprzedajacym Mog? si? za?o?y?, ?e nikt nie zdradzi swoich pomys?ów, dochodów oraz informacji na temat swojego biznesu, który przynosi zysk. Bo po tym jak oni Ci tu na forum o tym opowiedz? to b?d? musieli liczy? si? ze wzrostem konkurencji w swojej bran?y a tym samym spadku dochodów. A Ty by? si? podzieli? takimi informacjami ?

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Nahia (Gość)
Data urodzin:
wzrostu rynku e-sklepow, polski rynek internetowy zaczyna wysoko isc w gore.Jednak nigdzie nie  moge znalezdz informacji co sie najlepiej sprzedaje na internecie... Sprzedaje sie to, co potrafisz sprzedac. Tak to dziala i tu w Sieci i tam w RL. Zastanow sie lepiej na czym sie znasz, bo sprzedawanie czegos o czym nie masz zielonego pojecia raczej Ci nie wyjdzie. Sa oczywiscie rzeczy bardziej i mniej chodliwe. Do tych bardziej nalezy zazwyczaj wszystko czego nie musisz ogladac na zywo zeby wiedziec co kupujesz

ErkA (Gość)
Data urodzin:
Oraz prosba do wlascicieli sklepow internetowych.....(anonimowo oczyscieczy taki e-biznes jest oplacalny?jakie uzyskujecie dochody powiedzmy  miesiecznie? Zapraszam do zalozenia darmowego sklepu internetowego w serwisie www.Bazarek.pl - porzadne darmowe sklepy internetowe.

Wojtek (Gość)
Data urodzin:
Mam pare pytan..poniewaz chcialbym otworzyc sklep internetowy z bielizna lub z ksiazkami i tu mam dylemat.Przegladajac ocene wzrostu rynku e-sklepow, Ró?nie si? to wylicza, ale generalnie w necie sprzedaj? si?: - ksi??ki - to najwi?cej, - multimedia - w tym g?ównie muzyka, - bielizna, - odzie?, - artyku?y zwi?zane z erotyk?, - sprz?t sportowy, - obuwie - tutaj jako? ci??ko mi sobie wyobrazi?, - upominki, - bi?uteria. Takie s? wyniki bada? i jest to z pewno?ci? realne. Poza tym warto porozgl?da? si? na Allegro, ?eby sprawdzi?, co tam si? sprzedaje. Trzeba wzi?? pod uwag? jednak, ?e Allegro to raczej specyficzne miejsce i ludzie tam kupuj? cz?sto rzeczy, których nie kupiliby w sklepie internetowym. Odno?nie sprzeda?y ubra? - tutaj najlepiej oferowa? taki towar, który niekoniecznie trzeba przymierza?. Suknie ?lubne raczej si? nie sprzedadz?. Sama sprzeda? przez net nie jest niczym innym jak zwyk?? sprzeda??. Wiele osób robi z tego jakie? ideologie. Trzeba sobie uzys?owi?, ?e tutaj narz?dziem jest internet i tyle. Im towar b?dzie atrakcyjniejszy, im zakupy b?d? proszte do wykonania tym lepiej dla Ciebie. Bez wk?adu na promocj? nie ma co si? za to bra?. Ci?gle wa?ne s? wyszukiwarki. Dodaj do tego wsparcie public relations, wspó?prac? z innymi i kampanie reklamowe. Ciekawym pomys?em s? równie? programy partnerskie. W TVN24 Firma by? kiedy? program po?wi?cony sklepom internetowym. Mora? by? taki, ?e wypromowana ksi?garnia mo?e liczy? na kilka zamówie? dziennie. Program by? troch? ogólnikowy niestety. Generalnie sklepów jest mniej ni? rok temu, boom (je?li mo?na powiedzie?, ?e by?) si? ko?czy, wiele osób pewnie si? przejacha?o, moment jest chyba dobry na to, ?eby wej?? na rynek. Je?li mia?by? jakie? inne pytania napisz do mnie. Te? zastanawiam si? nad e- sklepem. Pozdrawiam, Wojtek

Witam, Jesli chodzi o to co sie sprzedaje to wedlug mnie najlatwiej jest sprzedac rzeczy, na ktore jest zapotrzebowanie. Bede mowil prostym jezykiem bo nie jestem profesjonalista. Dam taki przyklad: dostawydodomu.com.pl, raz zobaczylem i teraz korzystam caly czas, karma dla pieska sie regularnie konczy, a tu mam dowoz gratis. Sam mam sklep internetowy z obrazami, ale nie jest to duze przedsiewziencie bo sam (wraz z kolega) mamy 19 lat i brak funduszy na reklame. Do takiego sklepu jak moj raczej sie nie wraca, a jak juz to naprawde rzadko. Stad ciezko o reklame i nowych klientow. Podsumowujac proponuje sprzedaz artykolow, ktore sie cyklicznie koncza + dac dobre warunki. To zapewni stalych klientow. Pozdrawiam

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team