FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
lu?ne bluzki Bielizna termoaktywna - jako?? Attique (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: lu?ne bluzki Bielizna termoaktywna - jako?? Attique
Solar (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
lu?ne bluzki Bielizna termoaktywna - jako?? Attique  
Ale we? pod uwag?, ?e kolo z obrazka jest raczej barczysty-mo?e za?o?y? wi?kszy rozmiar coby si? bary zmie?ci?y? Poza tym, zawsze mog? sobie zebra? na szwach nieco, wiem, ?e to karko?omne ale mam pod r?k? krawcow?. Ciuchy  teraz s? robione masowo, 'unisex' 'unisize' itp wi?c nie b?dzie ha?b? na honorze drobna przeróbka pode mnie. To znaczy, ?e materia? nie jest zbyt rozci?gliwy i nie u?o?y si? do cia?a. Craft i np. Polartec PowerStretch dopasowuj? si? bardzo dobrze.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Marek Tyniec (Gość)
Data urodzin:
przyznam, ze czytajac opis solara odn. crafta, mialbym ochote tez sprobowac ich ubran. ale oprocz tego, majac na uwadze jakosc/cena, polecam attique. Ale we? poprawk?, ?e stosunek jako??/cena jest wy?szy nie tylko wtedy, gdy spada cena, ale równie?, gdy ro?nie jako??

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
qwerty63 (Gość)
Data urodzin:
przyznam, ze czytajac opis solara odn. crafta, mialbym ochote tez sprobowac ich ubran. ale oprocz tego, majac na uwadze jakosc/cena, polecam attique. Ale we? poprawk?, ?e stosunek jako??/cena jest wy?szy nie tylko wtedy, gdy spada cena, ale równie?, gdy ro?nie jako?? zdaje sobie z tego sprawe jednak cena nie zawsze jest jedynym wyznacznikiem jakosci. przyznam, ze nie uzywalem np. odziezy crafta, ktora jest duzo drozsza, choc pewnie tez spodobalaby mi sie. wybralem tansza attique i jestem z niej w pelni zadowolony bo spelnia swoje funkcje. o firmach, ktorych nie znam nic nie napisze i proponowalbym innym niepisanie o czyms, czego sie nie uzywalo, tylko na oko (to do solara, no offense). pozdrowerowienia

amrac (Gość)
Data urodzin:
przyznam, ze czytajac opis solara odn. crafta, mialbym ochote tez sprobowac ich ubran. ale oprocz tego, majac na uwadze jakosc/cena, polecam attique. Ale we? poprawk?, ?e stosunek jako??/cena jest wy?szy nie tylko wtedy, gdy spada cena, ale równie?, gdy ro?nie jako?? Kwestia oceny jako?ci, oraz tego co kto akceptuje za absolutne minimum. Zreszt? mówi?c o stosunku jako?/cena milcz?co przyj??em ?e cena=const (czytaj ~70z?) a jako?? powinna by? najlepsza z mo?liwych Chyba zdecyduje si? na Attique. W ostateczno?ci b?dzie do miasta, a uwentualnie na rower kupi? Crafta. Tak czy siak dobrze mie? kilka ciuchów.

qwerty63 (Gość)
Data urodzin:
Kwestia oceny jako?ci, oraz tego co kto akceptuje za absolutne minimum. Zreszt? mówi?c o stosunku jako?/cena milcz?co przyj??em ?e cena=const (czytaj ~70z?) a jako?? powinna by? najlepsza z mo?liwych Chyba zdecyduje si? na Attique. W ostateczno?ci b?dzie do miasta, a uwentualnie na rower kupi? Crafta. Tak czy siak dobrze mie? kilka ciuchów. to nie zapomnij napisac kiedys, czy swoj zakup uznajesz za szczesliwy. a juz w ogole super by bylo jakbys mial to i to i mogl zaprezentowac jakies krotkie porownanie ))

Artur (Gość)
Data urodzin:
przyznam, ze czytajac opis solara odn. crafta, mialbym ochote tez sprobowac ich ubran. ale oprocz tego, majac na uwadze jakosc/cena, polecam attique. Ale we? poprawk?, ?e stosunek jako??/cena jest wy?szy nie tylko wtedy, gdy spada cena, ale równie?, gdy ro?nie jako?? zdaje sobie z tego sprawe Ja te? mam kilka koszulek attique. Ogólnie jestem bardzo zadowolony, na rower spe?niaj? swoj? funkcj? ?wietnie. Z tym ?e wygl?daj? bardziej jak t-shirty, nie s? obcis?e. Acha, golf z zamkiem niestety zacz?? si? mechaci? po kilku praniach.

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team