FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
jedwabna sukienka Stroje wieczorowe (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: jedwabna sukienka Stroje wieczorowe
Dorota Szeliga (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
jedwabna sukienka Stroje wieczorowe  
Taki napis na zaproszeniu na imprez?: obowi?zuj? stroje wieczorowe . Co to znaczy w praktyce? Impreza ma by? z ta?cami... Studiowa?am kiedy? dyplomatyczne white tie , black tie itp. ale po pierwsze nie pami?tam szczegó?ów, a po drugie nie wiem jak to si? przek?ada na ?ycie codzienne. Dzi?ki za pomoc, Dorota

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Maria (Gość)
Data urodzin:
to znaczy w praktyce? Impreza ma by? z ta?cami... Studiowa?am kiedy? dyplomatyczne white tie , black tie itp. ale po pierwsze nie pami?tam szczegó?ów, a po drugie nie wiem jak to si? przek?ada na ?ycie codzienne. Dzi?ki za pomoc, Dorota

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Justina (Gość)
Data urodzin:
Taki napis na zaproszeniu na imprez?: obowi?zuj? stroje wieczorowe . Co to znaczy w praktyce? Impreza ma by? z ta?cami... / Stroje wieczorowe to: w wypadku m??czyzn garnitur (ew. frak, je?eli kto? ma ochot? a okazja pozwala); w wypadku kobiet: troch? trudniej okre?li?. Na pewno odpadaj? wszelkiego rodzaju garsonki, szmizjerki itp. Z do?wiadczenia wiem, ?e je?eli taki napis widnieje na zaproszeniu, to na imprezie zobaczy? mo?na przede wszystkim suknie (??cznie z takimi które okre?li?abym jako balowe - d?ugie do ziemi, odkryte ramiona, plecy... te klimaty), nie?miertelne ma?e czarne w ró?nych fasonach oraz garnitury (damskie). Co do tych ostatnich to si? zastanawiam: czy to ju? strój wieczorowy, czy jeszcze nie..? Kolory: czarny, granatowy, czasami czerwony, bia?y... Mi?ej zabawy! Pozdrawiam.

Taki napis na zaproszeniu na imprez?: obowi?zuj? stroje wieczorowe . Co to znaczy w praktyce? Impreza ma by? z ta?cami... To jest bardzo ró?nie - zale?nie od wieku i upodoba?. Mo?na w?o?y? d?ug? sukienk? bardzo rozebran? , mozna i jakie? bardziej dekoracyjne mini. Nie nale?y pój?? w kostiumiku u?ywanym do pracy, w dzinsach, we?nianej sukience itp. W?a?ciwie to wspania?a okazja do wymyslenia sobie czego? ekstra. Panowie maj? gorzej Krycha

Dorota Szeliga (Gość)
Data urodzin:
W?a?ciwie to wspania?a okazja do wymyslenia sobie czego? ekstra. Panowie maj? gorzej Mówisz? A ja w?a?nie wola?abym by? przy tej okazji m??czyzn? Dzi?ki wszystkim, Dorota

Dorota Szeliga (Gość)
Data urodzin:
do tych ostatnich to si? zastanawiam: czy to ju? strój wieczorowy, czy jeszcze nie..? Kolory: czarny, granatowy, czasami czerwony, bia?y... Mi?ej zabawy! Rzeczywi?cie bia?y na wieczór mo?e by?? Tu mam w?a?nie w?tpliwo?ci... Dzi?ki, Dorota

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team