FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
?ó?te bluzki pojemnik transportowy dla kota (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: ?ó?te bluzki pojemnik transportowy dla kota
GMP (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
?ó?te bluzki pojemnik transportowy dla kota  
Drodzy Wspolgrupowicze, kociarze w szegolnosci! Czy mozecie podzielic sie ze mna wiedza i doswiadczeniem w kwestii pojemnikow? Ksiazki to jedno, a opinia zywych uzytkownikow to cos calkiem innego (tak, wiem opinie przedstawione zostana przez rzecznikow Czy ktos z Was ma lub mial do czynienia z pojemnikiem miekkim? Wyglada jak skrzyzowanie torby podroznej z namiotem. Bo wyrzucenie 100 zielonych w blotko nie usmiecha mi sie wcale a wcale. dzieki bardzo Grazyna (gaga) Mikolajewska

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Adam Jarosz (Gość)
Data urodzin:

Czy mozecie podzielic sie ze mna wiedza i doswiadczeniem w kwestii pojemnikow?
My zakupilismy dla naszego koszyk wiklinowy, ktory teraz zima dodatkowo zaczucany recznikiem. Jednak nie jest to najlepsze rozwiazanie jak sie okazuje. Koszyk, chociaz estetycznie wyglada, jest trudny do utrzymania w czystosci bo nasz kot rzadko konczy podroz (ok 40min) w niezabrudzonym koszyku. Lepiej bylo skorzystac z rady weta i kupic pojemnik z plastiku - wymyje sie i juz. A kot do tego stopnia nie lubi podrozowac, ze chyba mu wszystko jedno w czym, byle krocej i jak najrzadziej. Jesli twoj kot rowniez bedzie mial tendencje do sikania w czasie drogi to miekka torba nie jest najlepszym rozwiazaniem, chyba ze zapewnisz mu wyjscie w trakcie podrozy i mozliwosc zalatwienia swoich potrzeb. Jesli rzadko kota przewozisz to jednorazowo wystarczy zwykle pudelko kartonowe, o ile kot nie jest na tyle zywotny zeby je rozerwac na strzepy ) Pozdro, Jaad.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Joanna Konopka (Gość)
Data urodzin:
wyglada, jest trudny do utrzymania w czystosci bo nasz kot rzadko konczy podroz (ok 40min) w niezabrudzonym koszyku. Wiklinowy koszyk, a raczej domek, czy taka zamykana buda jest srednio dobrym pomyslem tez z innego powodu. Moja Kizka czasem musi sie gdzies w nim przejechac. Nauczyla sie maupa jedna jak ten koszyk otworzyc, wiec dodatkowo musze go zawsze zabezpieczac a to tasiemka a to jakims sznurkiem.. Najprostrzy sposob, ale najbardziej skuteczny, bo Bogu dzieki, supelkow jeszcze nie nauczyla sie rozwiazywac)) Asia

Joanna Konopka (Gość)
Data urodzin:
dzieki, supelkow jeszcze nie nauczyla sie rozwiazywac)) Ble.. tak to jest jak sie szybko pisze i sie nie mysli Bledy pasqdne wychodza.. sorki Asia

[...] I jeszcze jedno - ?elazna zasada: mimo ca?ej kociej rozpaczy i mojej lito?ci kot dla w?asnego i naszego bezpiecze?stwa jedzie w zamkni?tej budzie przypi?tej pasem; wyj?tek robi? tylko przy dowozach do weterynarza - trzeba przejecha? jakie? pó? kilometra osiedlow?, pustaw? drog?. Pozdrawiam Hanka i Behemot-domator

Dorota Szeliga (Gość)
Data urodzin:
Czy mozecie podzielic sie ze mna wiedza i doswiadczeniem w kwestii pojemnikow? Ja mam standardowy plastikowy, kupiony w zesz?ym roku za kilkadziesi?t (60-70) z?. Ma on t? zalet?, ?e mo?na go ?atwo i dobrze umy? (rozk?ada si? na gór? i dó?), a ju? zosta? starannie zapaskudzony mazid?em na robaki (które to - intensywnie ?ó?te - mazid?o nie spra?o si? z mojej bluzki). W ?rodku ma wy?ció?k? z g?bki obleczonej bawe?n?, te? si? ?wietnie pierze i szybko schnie. Dobrze si? zamyka. Koty go nie lubi?, bo je?d?? w tym do weta, a Szarli to w ogóle nie toleruje bycia w zamkni?ciu . Ale je?li trzeba, to polecam jednak w?a?nie taki. Dorota

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team