FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
bluzki bez rami?czek Sukienka bez rami?czek - pytanie (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: bluzki bez rami?czek Sukienka bez rami?czek - pytanie
Yaga (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
bluzki bez rami?czek Sukienka bez rami?czek - pytanie  
  Mam miseczke C, czasem D- zalezy jaki kroj ma biustonosz. Problematyczna tez jest szerokosc pod biustem 70cm. Akurat Triumph produkuje 70 C czy tez 70 D. Hmm, C czy D, to nie a? taki du?y. Ja szukam dla siebie bardotki od lat, mam 75E i jak dot?d nie znalaz?am nic, co by mnie usatysfakcjonowa?o. Raz kupi?am sobie bardotk? w Marks&Spencer, ale sprawdza si? wy??cznie pod ciasne sukienki, które j? trzymaj?, bo pod lu?ne bluzki, czy sukienki jest fatalna. Dlatego jakby kto? wiedzia?, gdzie mo?na kupi? staniki bez rami?czek, w tym rozmiarze, które trzymaj?, to ja prosze o info Pozdrawiam, Yaga

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

Hmm, C czy D, to nie a? taki du?y. Ja szukam dla siebie bardotki od lat, mam 75E i jak dot?d nie znalaz?am nic, co by mnie usatysfakcjonowa?o. Raz kupi?am sobie bardotk? w Marks&Spencer, ale sprawdza si? wy??cznie pod ciasne sukienki, które j? trzymaj?, bo pod lu?ne bluzki, czy sukienki jest fatalna. Dlatego jakby kto? wiedzia?, gdzie mo?na kupi? staniki bez rami?czek, w tym rozmiarze, które trzymaj?, to ja prosze o info
  Taki duzy to nie, ale maly tez nie jest Ale wierz mi, ze przy takim biuscie tez jest problem. Jesli masz mozliowsc to przymierz ten model w swoim rozmiarze i zobaczysz czy pasuje. Przymierzyc nie zaszkodzi a byc moze trafisz na odpowiedni, ktory i twoj  biust utrzyma Agnieszka M?ynarczyk

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
L (Gość)
Data urodzin:
Aga, dzieki wielkie - o to chodzilo. Chce pomierzyc )) [przynajmniej]. Czy poradzicie, w ktorym warszawskim sklepie mozna znalezc sklep z szeroka gama modeli i rozmiarow ? Zazwyczaj wchodzac do sklepu podaje rozmiar i czekam, co mi rzuca na lade Pozdrawiam Lidka

Aga, dzieki wielkie - o to chodzilo.
  Lidko, nie ma problemu Polecam sie na przyszlosc Agnieszka M?ynarczyk

Kruszyzna (Gość)
Data urodzin:
 Popieram. Sukienka z odkrytymi ramionami i ramiaczka silikonowe gryza sie . Tym bardziej jesli suknia jest elegancka jak np. slubna. Ja te? popieram. Rami?czka silikonowe wcale nie s? takie niewidoczne. Je?li si? ma bluzk? na rami?czkach a pod ni? silikonowe szelki od biustonosza, to mo?e tak by?, ale sukienka ca?kiem bez rami?czek, a spod niej wygl?daj?ce silikonowe szelki to po??czenie niestrawne. Krusz.

Sylwia (Gość)
Data urodzin:
r?kawków, tylko maj? si? trzyma? same na biu?cie (jak s?dz?). Pewnie wiecie, o jaki rodzaj sukienek mi chodzi. Mam pytanie: czy pod tak? sukienk? mo?na za?o?y? biustonosz tak, ?e rami?czka biustonosza b?d? wystawa?, czy raczej nale?a?oby kupi? biustonosz z przezroczystymi rami?czkami albo bardotk?? Wg mnie wygl?d??oby to nawet nie?le, no ale nie mam pewno?ci... Porad?cie, bo bez bisutonosza troch? jednak s?abo si? wygl?da, zw?aszcza przy du?ym biu?cie. Pozdrawiam Ewa

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team