FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
bluzki bez rami?czek Sukienka bez rami?czek - pytanie (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: bluzki bez rami?czek Sukienka bez rami?czek - pytanie
medea (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
bluzki bez rami?czek Sukienka bez rami?czek - pytanie  
Jest teraz du?y wybór sukienek bez góry , tzn. nie maj? rami?czek, ani r?kawków, tylko maj? si? trzyma? same na biu?cie (jak s?dz?). Pewnie wiecie, o jaki rodzaj sukienek mi chodzi. Mam pytanie: czy pod tak? sukienk? mo?na za?o?y? biustonosz tak, ?e rami?czka biustonosza b?d? wystawa?, czy raczej nale?a?oby kupi? biustonosz z przezroczystymi rami?czkami albo bardotk?? Wg mnie wygl?d??oby to nawet nie?le, no ale nie mam pewno?ci... Porad?cie, bo bez bisutonosza troch? jednak s?abo si? wygl?da, zw?aszcza przy du?ym biu?cie. Pozdrawiam Ewa

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Jest teraz du?y wybór sukienek bez góry , tzn. nie maj? rami?czek, ani r?kawków, tylko maj? si? trzyma? same na biu?cie (jak s?dz?). Pewnie wiecie, o jaki rodzaj sukienek mi chodzi. Mam pytanie: czy pod tak? sukienk? mo?na za?o?y? biustonosz tak, ?e rami?czka biustonosza b?d? wystawa?, czy raczej nale?a?oby kupi? biustonosz z przezroczystymi rami?czkami albo bardotk?? Wg mnie wygl?d??oby to nawet nie?le, no ale nie mam pewno?ci... Porad?cie, bo bez bisutonosza troch? jednak s?abo si? wygl?da, zw?aszcza przy du?ym biu?cie. biustonosz bez ramiaczek trzeba miec, ramiaczka od jakiegokolwiek biustonosza, w tym silikonowe, przy ciuchu bez gory moim zdaniem nie wygladaja OK. tyle, ze na duzy biust ciezko taki dostac.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
I.P. (Gość)
Data urodzin:
Jest teraz du?y wybór sukienek bez góry , tzn. nie maj? rami?czek, ani r?kawków, tylko maj? si? trzyma? same na biu?cie (jak s?dz?). Pewnie wiecie, o jaki rodzaj sukienek mi chodzi. Mam pytanie: czy pod tak? sukienk? mo?na za?o?y? biustonosz tak, ?e rami?czka biustonosza b?d? wystawa?, czy raczej nale?a?oby kupi? biustonosz z przezroczystymi rami?czkami albo bardotk?? Wg mnie wygl?d??oby to nawet nie?le, no ale nie mam pewno?ci... Porad?cie, bo bez bisutonosza troch? jednak s?abo si? wygl?da, zw?aszcza przy du?ym biu?cie. Pozdrawiam Ewa Pod taka sukienke zaklada sie biustonosz bez ramiaczek Ilona

tyle, ze na duzy biust ciezko taki dostac.   Ten problem dotyczy mnie rowniez. Ostatnio szukalam biustonosza do sukni slubnej z gorsetem. Sam gorset niestety nie nada idealnego ksztaltu, nie podniesie biustu itd. Po przymiarkach wielu biustonoszy wybralam Triumpha , ten model: http://allegro.pl/show_item.php?item=58866999   Jak mnie pamiec nie myli sa 3 kolory: czarny, perlowy i bialy. Trzyma idealnie biust, podnosi, slicznie modeluje.   Moze nie wyglada nadzwyczaj pieknie ale jest naprawde swietny dla wiekszego biustu. Cena w sklepie ok 100 zl, na allegro wczesniej byly za polowe ceny i raczej oryginaly (gosc ma sklepy Triumpha i wyprzedaje niektore modele na allegro).   Pozostala czesc bielizny dobralam bardziej wyszukana i caloksztalt jest calkiem uroczy   POzdrawiam   Agnieszka M?ynarczyk

L (Gość)
Data urodzin:
Agnieszko, o jakim rozmiarze piszesz, bo chyba nie 75B... Chce to, przy jakiej miseczce sprawdza sie ten stanik w sensie podtrzymania. Pozdrawiam Lidka

Agnieszko, o jakim rozmiarze piszesz, bo chyba nie 75B... Chce to, przy jakiej miseczce sprawdza sie ten stanik w sensie podtrzymania.
  Mam miseczke C, czasem D- zalezy jaki kroj ma biustonosz. Problematyczna tez jest szerokosc pod biustem 70cm. Akurat Triumph produkuje 70 C czy tez 70 D.   Jeszcze moge dodac, ze biustonosz nie jest bardzo usztywniany, w sensie nie ma w nim kilogramow gabki, ktora tym bardziej powieksza biust. Jest taki posredni. Kroj ma idealny a do tego ma paski silikonowe, ktore przy dobrze dobranej szerokosci biustonosza, idealnie trzymaja sie ciala.   Ja tez zawsze mialam wybrazenia, ze bardotka to nie dla mnie, bo nie jest w stanie utrzymac tego ciezaru. Ale ten model trzyma.   Kupilam tez model Super Curves Tre, rowniez ma paski silikonowe, bardziej sztywne miseczki. Kolor byl tylko granatowy, ale jestem rowniez z niego zadowolona. Agnieszka M?ynarczyk

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team