FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
torebki na lato Zapach na lato (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: torebki na lato Zapach na lato
Czarnulka (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
torebki na lato Zapach na lato  
Witam, targaj? mn? od dawna w?tpliwo?ci: na lato bardziej odpowiedni zapach jest ciep?y, czy zimny? Pozdrawiam

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Tehanu (Gość)
Data urodzin:
Witam, targaj? mn? od dawna w?tpliwo?ci: na lato bardziej odpowiedni zapach jest ciep?y, czy zimny? Pozdrawiam Witam! Moim skromnym zdaniem na lato odpowiedni zapach to zapach ch?odny i od?wie?aj?cy, nie ?aden s?odki, przyt?aczaj?cy , którym dobrze jest si? otuli? w zimowe ponure dni.

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Czarnulka (Gość)
Data urodzin:
Witam! Moim skromnym zdaniem na lato odpowiedni zapach to zapach ch?odny i od?wie?aj?cy, nie ?aden s?odki, przyt?aczaj?cy , którym dobrze jest si? otuli? w zimowe ponure dni. No, ale Halloween, który wychodzi w okolicach rzeczonego ?wi?ta, nie mo?na nazwac ciep?ym A tym?e dotychczas si? otula?am zim?. pozdrawiam

sq4ty (Gość)
Data urodzin:
targaj? mn? od dawna w?tpliwo?ci: na lato bardziej odpowiedni zapach jest ciep?y, czy zimny? To ja si? podczepi? z pytaniem: czy gdzie? spotka?y?cie si? z testerem Touch of Sun? U mnie w Olsztynie w Douglasie nie ma, w innych perfumeriach to nawet nie ma tego zapachu. Chcia?abym wiedzie?, jaki jest, bo jak na razie zakochana jestem bez pami?ci w Clinique Happy To Be i ciekawa jestem, czy Touch of Sun jest te? taki ?wie?y, optymistyczny i cudowny... Maja (bo nie znosz? tego, co ma 9/10 wszystkich perfum na rynku, nie wiem, czy to pi?mo czy co, ale zapach ten mnie powala, otumania i przypawia o migren?... ?mierdzi gotowan? kasz? w ka?dym razie)

hiver (Gość)
Data urodzin:
nawet nie ma tego zapachu. Chcia?abym wiedzie?, jaki jest, bo jak na razie zakochana jestem bez pami?ci w Clinique Happy To Be Jak taka zakochana, to wied?, ?e u nas w Marrionaudzie mo?esz naby? za 170z? 50ml wody, 7mll takiego pisaka i du?y balsam do cia?ka Happy To Be w?a?nie Ja ju? mam hiver

Tehanu (Gość)
Data urodzin:
Witam, targaj? mn? od dawna w?tpliwo?ci: na lato bardziej odpowiedni zapach jest ciep?y, czy zimny? Pozdrawiam To pos?uchaj swojego nosa i ju? jak Ci? od jakiego? zapachu w lecie odrzuca lub ?le si? w nim czujesz to na lato nie podchodzi (mnie w lecie nie odrzucaj? tylko lekkie i ?wie?e zapachy ale to zalezy od gustu)

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team