FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
plecaki Plecaki Sport Hofer. Gdzie kupic? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: plecaki Plecaki Sport Hofer. Gdzie kupic?
Rafal Podeszwa (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
plecaki Plecaki Sport Hofer. Gdzie kupic?  
Mialem Annapurne 80 i bardzo sobie go chwalilem. Po ostatniej wyprawie doszedlem do wniosku, ze juz nadszedl jego koniec (po 12 latach) i kupilbym sobie nowy. Przeszedlem sie po sklepach i nie znalazlem plecakow tej firmy ani nawet czegos zblizonego. Teraz wszystkie plecaki maja dziesiatki roznych bajerow, a tamten mi bardzo mi odpowiadal. Byl szeroki, a nie wysoki, mial jedna komore typu wor, byl bardzo lekki i mial system nosny, ktory nie byl moze idealny, ale nie byl zly i mnie odpowiadal. Czy mozna je gdzies jeszcze kupic? Najlepiej gdzies w Warszawie. A moze ktos zamienil taki plecak na cos bardzo podobnego i moze polecic? Pozdrawiam Rafal

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
ktos zamienil taki plecak na cos bardzo podobnego i moze polecic? Widywa?am w zwyk?ych sklepach sportowych, nie specjalistycznych górskich (na Górnym ?l?sku). Równie? w supermarketach. Ale tak szczerze mówi?c - ja tego typu plecaków bardzo nie lubi?. Mój syn wygra? w konkursach 2 plecaki Sport-Hoffera i one s? po prostu do niczego - ogromne wory bez ?adnej regulacji, z cie?kimi rami?czkami (bo nie ramionami) bez pasa biodrowego, bez ?adnego systemu no?nego. A jednocze?nie bardzo pojemne i szerokie. Jak co? takiego da si? d?u?ej  nosic ? Zabieraj? je dzieci na wakacje, kiedy wiadomo ?e z tym plecakiem nie b?d? chodzi?. Pozdrowienia. Basia

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
... Jak co? takiego da si? d?u?ej  nosic ? ... Nie na darmo sie mowi, ze przyzwyczajenie jest druga natura czlowieka Swoja droga zaprezentowany przez Kolege model plecaka jest i moim wzorcowym anty-typem.

Karolina (Gość)
Data urodzin:
hm a ja sie nie zgodze z moimi przedmowcami Otoz mojplecak hofer sportu sobie chwale wygodny system nosny przepinany do gabarytow grube ramiaczka odpinana kl;apa pas piersiowy i biodrowy do tego sprytna kieszokna od strony wewnetrznej w klapie mnostwo trokow i do tego dwie komory pozdrawiam Karolina

Rafal Podeszwa (Gość)
Data urodzin:
hm a ja sie nie zgodze z moimi przedmowcami Otoz mojplecak hofer sportu sobie chwale Chyba wszyscy opisujemy rozne modele. Swoja Annapurne rocznik 1990 tez bardzo chwale. Mial grube ramiaczka, pas biodrowy i piersiowy, regulacje, odpinane kieszenie, 1 komore (uwazam to za zalete jak i to, ze byl jak wor) i bardzo fajna kieszonke wewnatrz plecaka przy plecach.  Niezbyt szczesliwe mial paski, ktore sluzyly do zamkniecia. Byl jednak nieslychanie lekki i pojemny. Na krotsze wyjazdy albo w cieplejsze strony moglem wszystko wlacznie z karimata wpakowac do srodka i nie mialem nic na zewnatrz. Teraz wszystkie plecaki robia bardzo waskie i przez to trudno go optymalnie spakowac, a przesadnie olbrzymie pasy biodrowe, ramiaczka i dziesiatki roznych niezbyt potrzebnych udogonien tylko podnosi ich wage. Mam nadzieje, ze ta firma nie splajtowala , bo dzwonilem na numer telefonu, ktory znalazlem na w archiwum list dyskusyjnych sprzed 2 lat i nie ma takiego numeru . Pozdrawiam Rafal

wygodny system nosny przepinany do gabarytow grube ramiaczka odpinana kl;apa pas piersiowy i biodrowy do tego sprytna kieszokna od strony wewnetrznej w klapie mnostwo trokow i do tego dwie komory No to znaczy, ze Twoj plecak jest zblizony do modelu doskonalego i chyba nieco rozni sie od tych opisywanych przez Basie i Rafala. BTW sam kiedys mialem taki dziwaczny wor - po bocznej dekompresji (nie mial kieszeni tyko sciagacze) byl szerszy niz wyzszy

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team