FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
modne ubrania i buty O ubraniu (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: modne ubrania i buty O ubraniu
modne ubrania i buty O ubraniu  

oj. juz ja wiem co to sa te 'ószy'. wstawcie sobie kreseczke-kropeczke znad 'o' w srodeczek tego 'o', no i co?
I wios?o.

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Phenomen (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:

argggghhhhhhh jak juz wczesniej pisalem naprawde mieszkac w Polsce jest wiekszym przezyciem niz mieszkanie w hameryce...a pozatym Polska nie jest zacofanym krajem!!!!!! )))
Do dlaczebgo QURWA Crystal Method gra w Stanach??? Czy tego QRWA nie widac. Jak to nie jest zacofana...Nawet do jakiegos NATO nie chca nas wziasc(i slusznie) Co do tego ze jest wiekszym przezyciem mieszkac w Polsce ,to ja QRWA niestesty wiem ;]]]]]  Phenoemen    ...OO+-... HTTP://priv.sos.com.pl/~phenomen     pheno...@kki.net.pl             |Everything is _base_d on immensity|

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Akira` (Gość)
Data urodzin:
ech co to sie porobilo... no wlasnie za proste by zrozumiec.. no chyba zaproste             Pozdrawiam                        Akira`

Shlon-x (Gość)
Data urodzin:
Nasza ideologia to chyba: PEACE AND LOVE , gdzie tu do kurwy jasnej jakies                               ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ Nie ta grupa, a przynajmniej nie wszyscy w tej grupie !!!! Patrz = list na ktory odpisales, follow'y na techno sucks, wkurwiacie mnie itd.         You may be white          You may be black     It don't make a difference           In our HOUSE tyle chcialem powiedziec .....

Zenon (Gość)
Data urodzin:
Zenon <ze...@mindless.com nastukal(a): znam paru co wiedza i sa gowno warci... wole tych co qmaja  baze Tzn. ze wszyscy co wiedza sa gowno warci? Moze oni nie wiedza... A moze Tobie sie wydaje ze oni wiedza Analogicznie jest w naszej polityce ale to nie temat na ta grupe. hehehehhehhehe.... gutzalezy o jakiej wiedzy tu mowimy... ale to bez znaczenia zen

Chlodny (Gość)
Data urodzin:
PS. Byles moze na fortach w ostatni wtorek ferii ? Wtedy co bylo tak duzo osob ? A moze byles w zeszly wtorek (17.02) ? Na forty nie chodze, bo teraz jest tam kiepsko. Najczesciej jestem w kapciu. Choc ostatnio duzo roznych klubow odwiedzilem... Z technicznym pozdrowieniem                   Chodny

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team