FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
fryzury irokezy Fryzjer - poznan (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: fryzury irokezy Fryzjer - poznan
fryzury irokezy Fryzjer - poznan  
Od 10 lat mam d?ugie w?osy, wi?c szukam jakiego? dobrego fryzjera - stylisty. Nie mam poj?cia jak chc? si? ?ci??. Jednego jestem pewien: w miar? krótko, ale nie jak po?owa narodu. Jakiego w Poznaniu polecacie?

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
Horner (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
krótko, ale nie jak po?owa narodu. ja Ci? mog? obci?? i gwarantuje, ?e b?dziesz potem oryginalny... <:o)

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.

krótko, ale nie jak po?owa narodu. ja Ci? mog? obci?? i gwarantuje, ?e b?dziesz potem oryginalny... <:o)
Pozwól, ?e nie skomentuje.

Jednego jestem pewien: w miar? krótko, ale nie jak po?owa narodu. Jakiego w Poznaniu polecacie? Odradzam topor. Czasami sie katowi reka omsknie i nie mozna juz straszyc jako bezglowy duch. Trzeba sie zadowolic prawie bezglowym, bo glowka na skrawku skory czy sciegna wisi. IMHO, najlepsza bylaby Pani Gilotyna. W Poznaniu sa chyba nawet dwa dzialajace modele. Jeden odpada, bo jest w miejscu pamieci i z uwagi na pamiec nie nalezy tam sie scinac z blachych powodow. Drugi model powinien byc w Ratuszu, o ile sie nie myle, w ramach wystawy o narzedziach tortur, itp. Satysfakcja gwarantowana. Reklamacji nie przyjmuje sie. )) ps: Tego tez nie musisz komentowac. ))

przyjmuje sie. Tego tez nie musisz komentowac. )) Ale skomentuje: Teraz wiem dlaczego ta grupa schodzi na psy. Pojawia si? tylko spam i idioci. A jak kto? ma do?? powazne pytanie i to dotycz?ce naszego pi?knego miasta, to tylko mo?e liczy? na oszo?omów, którzy nie potrafi? po ludzku odpowiedzie?. My?licie, ?e jeste?cie ?miesni? To ?le my?licie

Tosia (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
Teraz wiem dlaczego ta grupa schodzi na psy. Pojawia si? tylko spam i idioci. A jak kto? ma do?? powazne pytanie i to dotycz?ce naszego pi?knego miasta, to tylko mo?e liczy? na oszo?omów, którzy nie potrafi? po ludzku odpowiedzie?. My?licie, ?e jeste?cie ?miesni? To ?le my?licie  hmm zastanow sie.... hmmm.... masz dlugie wlosy... jestes facetem ... a zadajesz pytanie troche nietypowe... oryginalna fryzura dla tego pana ))) Do tej pory nikt z mezczyzn (niech poczuja sie lepiej) nie debatowal na forum grupy na temat swojej fryzury... a kobiety?? Mam Ci polecic damskiego fryzjera? Jesli interesuje Cie opinia kobiet..no problem..popytam i zaraz wysle )) Chcialabym Ci pomoc...bo wiem doskonale co znaczy scinac dlugie wlosy bez pomyslu na image )

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team