FireBoard
Witamy, Gość
Proszę Login albo Zarejestruj.    Zapomniałeś hasło?
moda mix Shrimp-mix - ktora wersja ? (1 wejść) (1) Gości
Idź na dół Odpowiedz Ulubione: 0
TEMAT: moda mix Shrimp-mix - ktora wersja ?
RP (Gość)
Kliknij, aby zobaczyć profil tego użytkownika
Data urodzin:
moda mix Shrimp-mix - ktora wersja ?  
Witam, znalazlem 2 przepisy na shrimp-mix dla trofci - jeden jest z jajkiem - drugi z zelatyna - no i wlasnie - z Waszego doswiadczenia - ktory lepiej ?? (w ktoryms z nich jest spirulina w proszku - czy mozna po prostu pokruszyc troche spiruliny O.S.I. ??) osobiscie bardziej przychylam sie ku tej wersji z zelatyna (szczegolnie, ze stosunkowo latwo zmienic ilosci - 1 kg zarcia to chyba stanowczo za duzo - przygotuje max. 200-300g) - w wersji z jajkiem znalazlem tylko proporcje pomiedzy krewetkami a groszkiem i info, ze jedno jajko (rozumiem, ze cale) - no ale ile tego dac - tak, zeby w sumie tez byl 1kg ?? aaaa - i jeszcze jedno - generalnie odradza sie karmienie trofci pokarmami zwierzecymi - a w sumie zelatyna jest pochodzenia wieprzowego - i czy to aby nie bedzie szkodliwe ?? (pewnie przesadzam - ale wole spytac) pozdrawiam RP

Report do moderatora   Loguj się Loguj się  
  Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
z zelatyna - no i wlasnie - Mo?esz pod?? adres strony gdzie to jest?

Administrator wyłączył możliwość wysyłania postów przez anonimowych użytkowników.
RP (Gość)
Data urodzin:
znalazlem 2 przepisy na shrimp-mix dla trofci - jeden jest z jajkiem - drugi z zelatyna - no i wlasnie - Mo?esz pod?? adres strony gdzie to jest? chociazby na stronie AKK ) http://klub.chip.pl/akwaria/akk/artykuly/shrimp.html pozdrawiam, RP

Too old... (Gość)
Data urodzin:
nie bedzie szkodliwe ?? (pewnie przesadzam - ale wole spytac) Shrimp-mix ma jednak negatywny wp?yw na trofcie i  ich przewód pokarmowy. Jest to zdanie osoby dla mnie bardzo kompetentnej i przekazuj? je Wam dalej - cho? rozmawiali?my o tym ponad rok temu . Imho shrimp-mix mo?e by? dla malawi ,a nie dla trofci.

RP (Gość)
Data urodzin:
Shrimp-mix ma jednak negatywny wp?yw na trofcie i  ich przewód pokarmowy. Jest to zdanie osoby dla mnie bardzo kompetentnej i przekazuj? je Wam dalej - cho? rozmawiali?my o tym ponad rok temu . Imho shrimp-mix mo?e by? dla malawi ,a nie dla trofci. hmmm - to mnie troche zmartwiles - co ja w takim razie zrobie z paczka krewetek ?? ) pozdrawiam, RP

Too old... (Gość)
Data urodzin:
Jest to zdanie osoby dla mnie bardzo kompetentnej i przekazuj? je Wam dalej - cho? rozmawiali?my o tym ponad rok temu . Imho shrimp-mix mo?e by? dla malawi ,a nie dla trofci. hmmm - to mnie troche zmartwiles - co ja w takim razie zrobie z paczka krewetek ?? ) Oddaj tym co uwa?aj?,?e mo?na karmi? trofcie wszystkim ,albo sprzedaj na allegro Co do karmienia trofci znam dwie szko?y : 1.wy??cznie od ma?ego spirulina i pokarmy podobne 2.za m?odu drobny ?ywy(mro?ony) plankton ,w miar? dojrzewania przej?cie na spirulin?

Idź do góry Odpowiedz
Polish Version by JoomlaPL.com Team